• Overview
 • Trip Outline
 • Trip Includes
 • Trip Excludes
 • Reviews
 • Booking
 • FAQ

 

Rafting u srcu Gorskog kotara - Brod na Kupi

Kupa, najduža hrvatska rijeka, odlična je za pravi rafting uz brojne zapjenjene slapove. U neposrednoj blizini izvora te veličanstvene rijeke i Nacionalnog parka Risnjak započinje naša rafting avantura. Prolazimo kroz kanjon čiji vrhovi prelaze 1000 metara nadmorske visine. Čarobni slapovi i kristalno čista voda pridonose osjećaju potpune divljine. Vožnja započinje spuštanjem niz rijeku u profesionalnim rafting čamcima i svom potrebnom opremom. Dijelovi rijeke koje ćemo savladati nisu opasni i pogodni su za sve starosne skupine. Na putu se nalaze mlinovi, kaskadni slapovi, bogati svijet flore i faune, dok nas na pola puta čeka uvijek uzbudljiv i dinamičan slap pod zanimljivim nazivom “Kuhinja” koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Trajanje izleta je između 3- 4 sata, ovisno o vodostaju Kupe i dužini pauza. Nakon vesele pustolovine uz vesla, godit će vam odmor i prijati ukusan roštilj, praćen umirujućim šumom vode i pogledom na živopisne krajolike. Vrijedi doživjeti, zar ne?

Vrsta ponude: rafting

Cijena aranžmana: 350 HRK po osobi

Broj osoba: 4-40

Trajanje: 3-4 sata

Težina aktivnosti: srednje zahtjevno

Mogući termin: od travnja do listopada

Oprema: Gumotex Pulsar profesionalni rafting čamci kapaciteta do 8 osoba, vrlo stabilni i jednostavni za korištenje. U čamcu je vodonepropusna bačvica. Osim velikih čamaca, koristimo i Gumotex Orinoco za dvije odrasle osobe, također vrlo stabilni i jednostavni za korištenje.

Napomena: za rafting preporučujemo ponijeti: kupaći kostim, ručnik, suhu obuću i odjeću, kremu za zaštitu od sunca. Ne preporučujemo nositi na vodu dragocjenosti poput nakita, satova i sl., a ukoliko želite ponijeti mobitel ili fotoaparat neka svakako budu vodootporni. U slučaju da nosite naočale pričvrstite ih vezicom.

Nisu pronađeni detalji.

Ponuda obuhvaća: rafting vožnju u profesionalnim čamcima Gumotex Pulsar za 8 osoba i Gumotex Orinoco za 2 osobe uz stručno vodstvo licenciranih skipera i svu potrebnu opremu (veslo, neoprensko odijelo, prsluk, kaciga, šlapice), osiguranje od nezgode, slikanje/snimanje go pro kamerama

Ponuda ne obuhvaća: roštilj i piće nakon raftinga u kući za odmor, transport do Broda na Kupi - moguća organizacija uz prethodni dogovor

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će pregledati “Rafting na Kupi”

 • Naziv cijene
  Početak
  Kraj
  Skupina (Min-Max)
  cijena
   
 • Naziv cijene HRK
  Početak
  Kraj
  4 - 40 period bez rata
   
  Slobodna sjedala: 40

  Adult ( 4 - 40 period bez rata ) kn350.00 kn0.00 /Osoba

  - +

Nisu pronađeni detalji

hr