(0 Recenzije)

Rafting na Kupi

Kupa, najduža hrvatska rijeka, odlična je za pravi rafting uz brojne zapjenjene slapove. U neposrednoj blizini izvora te veličanstvene rijeke i Nacionalnog parka Risnjak započinje naša rafting avantura.

Iz kn350.00
Trajanje:
N / A
(0 Recenzije)

Kupa – Kolpa – 7 dana

Da je rijeka Kupa jednostavno čarobna na svakom dijelu svojeg vodotoka dokaz je ponuda koja je pred vama. Kupa ili kako bi naši susjedi Slovenci rekli Kolpa, ima što za pokazati i sa druge strane granice. Tijekom ove ture odmarat ćete se u netaknutoj prirodi, uživati u najfinijim okusima domaće hrane, doživjeti nezaboravno iskustvo safari raftinga kroz sami centar Karlovca, a ponešto ćete naučiti o Centru prirode slovenske Bele krajine te bogatoj povijesti karlovačkog i ozaljskog kraja.

Iz kn4,700.00
Trajanje:
7 dana
(0 Recenzije)

5 dana u Zelenom srcu Hrvatske

Petodnevni izlet u karlovački i ozaljski kraj koji uključuje posjet Zavičajnom muzeju i Starom gradu Ozlju, Muzeju Domovinskog rata Turanj, posjet Arheo parku i špilji Vrlovka, gastro -vinsku turu, posjet OPG-u Kovač, vožnju žitnom lađom po rijeci Kupi, safari rafting kroz Karlovac, vođenu turu „Secret Karlovac”, hranu i smještaj u obližnjim seljačkim domaćinstvima, restoranima i hotelu

Iz kn3,490.00
Trajanje:
5 dana